Paza Umana

Agentii de Paza GGS au obligatia de a avertiza, soma, indeparta persoanele straine care incearca sa patrunda ilegal in perimetrul obiectivului. In cazuri exceptionale, acestia pot solicita prin intermediul dispeceratului, sprijinul echipajelor de interventie GGS.
Departamentul GGS de Paza si Protectie are la baza personal calificat pentru acest tip de activitate conform art. 20 (5) al Legii 333/2003, precum si logistica si echipamentele necesare asigurand:
- paza umana 
- control acces
- paza obiective în post fix sau mobil, indiferent daca aceste posturi sunt localizate la sedii de institutii private sau de stat, asociatii de locatari, parcuri, institutii de invatamant, centre comerciale, hoteluri si restaurante, depozite pentru materiale de constructii sau magazine si alte puncte de desfacere si vanzare

Departamentul GGS de Paza si Protectie are la baza personal calificat pentru acest tip de activitate conform art. 20 (5) al Legii 333/2003, precum si logistica si echipamentele necesare asigurand:

Conf. art. 20 (6) al Legii 333/2003 prin serviciul de consultanta pentru securitate se înţelege:
a) asistenţa cu privire la activităţile de pază, protecţie specializată a persoanei, pază a transporturilor de bunuri şi valori;
b) întocmirea de analize, evaluări şi rapoarte asupra riscurilor la adresa securităţii persoanei, proprietăţii sau mediului;

Ce cuprinde acest serviciu?
Prin serviciu de paza si protectie se intelege, conform art. 20 (5) al Legii 333/2003:
a) paza proprietatii impotriva accesului neautorizat sau a ocuparii abuzive;
b) paza proprietatii impotriva furturilor, distrugerilor, incendiilor, precum şi a altor actiuni producatoare de pagube materiale;
c) paza mediului inconjurator; d) furnizarea catre autorităţile competente a informatiilor legate de incidentele aparute în timpul activitatii de paza. 
 Atributiile agentului de paza
Obligatiile unui agent de paza sunt cunoasterea si respectarea indatoririlor ce-i revin, fiind direct raspunzator pentru paza si integritatea obiectivelor, bunurilor si valorilor incredintate.
Conform art. 48 al Legii 333/2003, atributiile agentului de paza sunt urmatoarele:
a) sa cunoasca locurile si punctele vulnerabile din perimetrul obiectivului, pentru a preveni producerea oricaror fapte de natura sa aduca prejudicii unitatilor pazite; b) sa pazeasca obiectivul, bunurile si valorile nominalizate în planul de paza si sa asigure integritatea acestora; c) sa permita accesul în obiectiv numai în conformitate cu reglementarile legale si cu dispozitiile interne; d) sa opreasca si sa legitimeze persoanele despre care exista date sau indicii ca au savarsit infractiuni sau alte fapte ilicite in obiectivul pazit, pe cele care incalca normele interne stabilite prin regulamentele proprii, iar în cazul infractiunilor flagrante, sa opreasca şi sa predea politiei pe faptuitor, bunurile sau valorile care fac obiectul infractiunii sau al altor fapte ilicite, luand masuri pentru conservarea ori paza lor, intocmind totodată un proces-verbal pentru luarea acestor masuri; d) furnizarea catre autorităţile competente a informatiilor legate de incidentele aparute în timpul activitatii de paza. e) sa instiinteze de indată seful sau ierarhic si conducerea unitaţii beneficiare despre producerea oricarui eveniment in timpul executarii serviciului si despre masurile luate; f) in caz de avarii produse la instalatii, conducte sau rezervoare de apa, combustibili ori de substante chimice, la retelele electrice sau telefonice si in orice alte imprejurari care sunt de natura sa produca pagube, sa aduca de indată la cunostinta celor in drept asemenea evenimente si sa ia primele masuri pentru limitarea consecintelor evenimentului; g) in caz de incendii, sa ia imediat masuri de stingere si de salvare a persoanelor, a bunurilor si a valorilor, sa sesizeze pompierii si sa anunte conducerea unitatii si politia; h) sa ia primele masuri pentru salvarea persoanelor si de evacuare a bunurilor si a valorilor in caz de dezastre; i) sa sesizeze politia in legatura cu orice fapta de natura a prejudicia patrimoniul unitatii si sa-si dea concursul pentru indeplinirea misiunilor ce revin politiei pentru prinderea infractorilor; j) sa pastreze secretul de stat si cel de serviciu, daca, prin natura atribuţiilor, are acces la asemenea date si informatii; k) sa poarte uniforma si insemnele distinctive numai in timpul serviciului, cu exceptia locurilor de munca unde se impune o alta tinuta; l) sa nu se prezinte la serviciu sub influenta bauturilor alcoolice si nici sa nu consume astfel de bauturi in timpul serviciului; m) sa nu absenteze fara motive temeinice si fara sa anunte în prealabil conducerea unitatii despre aceasta; n) sa respecte consemnul general si particular al postului.
Cui se adreseaza acest serviciu?
Conform art. 2 (1) al Legii 333/2003, „societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, denumite in prezenta lege unitati, sunt obligate sa asigure paza acestora”.
Asadar, serviciul de paza cu agent este destinat preponderent:
Dotarea agentilor de paza GGS
In concordanta cu art. 42-46 ale Legii 333/2003, agentii de pază GGS sunt dotati cu:
a) uniforma tip, adecvata sezonului, inscriptionata cu sigla GGS;
b) echipament de protectie;
c) ecuson de identificare (numele, prenumele agentului si sigla GGS);
d) baston de cauciuc sau tomfa;
e) pulverizator iritant-lacrimogen de capacitate mica;
f)  lanterna, fluier;
g) mijloace de comunicare, telefon mobil, statie radio (in functie de misiune);
h) arme neletale cu bile de cauciuc (numai la solicitarea beneficiarilor si în conditiile legii). 
De ce sa alegeti GGS?
Solicitati ACUM o oferta de pret personalizata si veti beneficia de consultanta GRATUITA!

Role of a Security Guard

Diam volutpat risus enim purus dapibus amet cras ipsum non vehicula porttitor aliquam quam pulvinar senectus tortor tellus pellentesque fringilla.

Crowd Control

Facilisis donec tortor, egestas varius magna orci cras magna lobortis orci fermentum at id sit tellus semper elementum maecenas sit.

Powers of Arrest

Elit eu auctor amet eget aenean facilisis elit parturient urna, aliquam diam purus, sit fermentum eget sed nunc.

Patrol Techniques

Turpis enim in lorem lorem egestas feugiat cursus sodales platea nibh aliquam metus cras lacinia mi ultrices id ultrices donec.

Use of Force

Id nec eget vulputate in consectetur montes, enim odio lobortis nam fames tempus vitae, malesuada odio orci quisque.

First Aid

Facilisis ullamcorper faucibus eget vulputate velit ac diam maecenas cursus lobortis massa facilisis amet tellus aliquam.

Alege siguranta!

GGS Safe Solutions

Amet facilisis viverra sapien odio senectus et in nunc eget volutpat adipiscing