Servicii

Paza Umana

Agentul de paza este direct raspunzator pentru paza si integritatea obiectivelor, bunurilor si valorilor incredintate.

Interventii

La solicitarea dispecerilor echipajele de intervenţie actioneaza pentru a limita prejudiciile si a elimina cauzele declansarii alarmelor.

Monitorizare

Monitorizarea video este realizata de catre dispecerii GGS, care primesc imaginile in dispecerat in timp real prin sistemul specific de redare.

Instalare Sisteme de Supraveghere Video

Tehnologia CCTV, Closed Circuit Television adica televiziune cu circuit inchis (sistem de supraveghere video), va protejeaza casa si afacerea dumneavoastra intr-un mod profesional si discret.

Sistem de Alarmare la Efractie

Sistemele de alarma furnizate si instalate de specialistii GGS, reprezinta un ansamblu de dispozitive tehnice care detecteaza automat activitatile neautorizate, accidentale si cauzatoare de prejudicii.

Control Acces

Sistemele de control acces si pontaj reprezinta instrumente necesare pentru managementul eficient al resurselor umane in cadrul oricarei organizatii, avand un rol important in asigurarea securitatii.

Interfoane si Video Interfoane

Specialistii GGS furnizeaza, instaleaza si asigura mentenanta pentru cele mai recunoscute echipamente de interfonie si videointerfonie. Rolul acestor echipamente este de a proteja si a reglementa din start accesul in interiorul scarilor de bloc, locuintelor sau a curtilor acestora.

Sisteme de Automatizare

GGS vine in sprijinul dumneavoastra simplificand si imbunatatind accesul in curti, garaje, parcuri industriale etc. prin solutii simple si functionale pentru a spori confortul dumneavoastra.

Detectie si Alarmare Incendiu

Condimentum massa aliquam nec eget iaculis integer eu, amet purus, vel eget nunc, sed lectus et quis quam sit felis at in morbi nibh non, at ultrices commodo egestas amet, porttitor habitasse donec elementum duis amet pretium.

Service si Mentenanta

Perioada de garantie a sistemelor tehnice de alarmare instalate de GGS este de minim 24 luni si se extinde la maxim 4 ani in cazul in care dv. achizitionati si mentineti la zi abonamentul pentru Serviciul de Monitorizare si Interventie pe aceasta perioada.

Proiectare si Consultanta

Norma tehnica din 25/06/2004 privind proiectarea si realizarea sistemelor tehnice de protectie si de alarmare impotriva efractiei
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 722 din 10/08/2004

Paza si Protectie

Departamentul GGS de paza si protectie are la baza personal calificat pentru acest tip de activitate conform art. 20 (5) al Legii 333/2003, precum si logistica impreuna cu echipamentele necesare.

Monitorizare si Interventie

GGS pune la dispoziţia BENEFICIARILOR un Dispecerat Central de Monitorizare funcţional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.

Consultanta

GGS pune pe primul loc consultanta pentru securitate deoarece datorita acestui serviciu va putem oferi solutii profesioniste de securitate, perfect adaptate la situatiile specifice si cerintele diferite fiecarui obiectiv in parte.

Supraveghere Video

Tehnologia CCTV, Closed Circuit Television adica televiziune cu circuit inchis (sistem de supraveghere video), va protejeaza casa si afacerea dumneavoastra intr-un mod profesional si discret.

Monitorizare Video

Monitorizarea video presupune supravegherea 24ore/24ore (sau dupa un program stabilit de comun acord cu Beneficiarul a unui perimetru ce este protejat prin camere video.

Sistem Antifurt Magazine

Condimentum massa aliquam nec eget iaculis integer eu, amet purus, vel eget nunc, sed lectus et quis quam sit felis at in morbi nibh non, at ultrices commodo egestas amet, porttitor habitasse donec elementum duis amet pretium.

Paza si Protectie VIP

Departamentul GGS pentru protectie V.I.P (garda de corp) este compus din agenţi de protectie, practicanti ai unui sport de autoaparare, dotati fizic si pregatiti pentru efort prelungit, apti de a interveni in orice moment, pentru a restabili calmul si ordinea fireasca a lucrurilor.

Transport Valori

Pentru transportul unor valori deosebite dintr-o locatie in alta, va oferim serviciul GGS de insotire transport valori prin care va punem la dispozitie automobile proprii precum si personal special pregatit si echipat adecvat prestarii acestui tip de serviciu.

Insotire Transport Valori

Serviciul GGS de insotire transport valori pune la dispozitia BENEFICIARILOR automobile proprii precum si personal special pregatit si echipat adecvat prestarii acestui tip de serviciu.

Insotire VIP

Departamentul GGS pentru protectie si insotire V.I.P (garda de corp) este compus din agenţi de protectie, practicanti ai unui sport de autoaparare, dotati fizic si pregatiti pentru efort prelungit, apti de a interveni in orice moment, pentru a restabili calmul si ordinea fireasca a lucrurilor.

Sisteme de Alarma

Pharetra nulla netus feugiat lectus sit dictum ut adipiscing commodo at purus sagittis diam ut ut turpis quam in ultricies cras et urna nunc, amet ac nunc, curabitur quam dictum sit ut nec placerat massa dictumst tristique maecenas pellentesque bibendum sed.

Sisteme de Alarma Wireless

Sistemele de alarma fara fir [wireless] se adreseaza celor care din considerente estetice nu doresc echipamente care sa necesite o cablare vizibila. Armarea si dezarmarea sau alte functii se pot face cu tastatura, telecomanda sau card proximitate. Aceste echipamente sunt ideale pentru case, vile si birouri.​

Investigatii Private

Nisi magna elementum tristique in cursus feugiat montes, massa pellentesque id sagittis sit tincidunt turpis volutpat lacus volutpat, ultrices ultrices consequat purus ultrices pretium morbi ultrices amet mattis sagittis egestas in ut in.

DEVINO pARTERNERUL nOSTRU

Private Security Training

Sollicitudin eros nulla mus donec a quisque convallis integer condimentum volutpat felis sed aliquet netus dolor dictumst pellentesque egestas varius magna senectus.

Role of a Security Guard

Diam volutpat risus enim purus dapibus amet cras ipsum non vehicula porttitor aliquam quam pulvinar senectus tortor tellus pellentesque fringilla.

Crowd Control

Facilisis donec tortor, egestas varius magna orci cras magna lobortis orci fermentum at id sit tellus semper elementum maecenas sit.

Powers of Arrest

Elit eu auctor amet eget aenean facilisis elit parturient urna, aliquam diam purus, sit fermentum eget sed nunc.

Patrol Techniques

Turpis enim in lorem lorem egestas feugiat cursus sodales platea nibh aliquam metus cras lacinia mi ultrices id ultrices donec.

Use of Force

Id nec eget vulputate in consectetur montes, enim odio lobortis nam fames tempus vitae, malesuada odio orci quisque.

First Aid

Facilisis ullamcorper faucibus eget vulputate velit ac diam maecenas cursus lobortis massa facilisis amet tellus aliquam.