Control Acces

Sistemele de control acces si pontaj reprezinta instrumente necesare pentru managementul eficient al resurselor umane in cadrul oricarei organizatii, avand un rol important in asigurarea securitatii.

Sistemele de control acces si pontaj reprezinta instrumente necesare pentru managementul eficient al resurselor umane in cadrul oricarei organizatii, avand un rol important in asigurarea securitatii.
GGS Safe Solutions intocmeste proiecte, furnizeaza, instaleaza si asigura mentenanta pentru o gama larga de echipamente de control acces si pontaj fabricate de companii renumite pe plan mondial:
In functie de necesitatea dumneavoastra puteti alege o camera video miniatura usor de ascuns si mascat sau puteti opta pentru camere de supraveghere video mari si vizibile de catre posibilii infractori.
Pentru a viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere aveti nevoie de un simplu televizor sau un monitor de calculator. Imaginile captate de camerele de supraveghere video pot fi inregistrate de un recorder digital numit DVR, acesta poate fi programat sa inregistreze imaginile de la camerele de supraveghere video numai atunci cand sesizeaza miscare.
Clasificarea camerelor video se poate face:
Acestea sunt interconectate astfel incat sa asigure functiile de protectie, control si monitorizare a accesului in diferite spatii.
Solicitati ACUM o oferta de pret care se personalizeaza in functie de necesitatile dumneavoastra si recomandarile noastre specializate!
Principalele functii ale unui sistem de control acces constau in:
Identificarea persoanelor cu ajutorul sistemelor de control acces se poate face prin:
Accesul in intreprinderi sau in zonele restrictionate (depozite, sectii, cantine etc.) mai poate fi controlat prin:
Software-ul pentru pontaj si control acces este dezvoltat in permanenta, ca raspuns la nevoile dumneavoastra, astfel incat detinem un produs configurabil si adaptabil specificului fiecarui client in parte. Prin posibilitatile de configurare ale drepturilor de acces si pontaj, sistemul asigura gestionarea automata a personalului. Se pot defini programe de lucru, drepturi la ore suplimentare repartizate pe mai multe nivele, rotunjiri automate ale orelor, conditionari de durata, penalizari etc.
Practic sistemul permite delimitarea foarte stricta a drepturilor de pontaj ale angajatilor, rezultatul fiind un sistem complex de raportare a activitatii personalului care cuprinde inclusiv pontajul lunar detaliat cu posibilitati de export in aplicatiile de salarizare.

OFERIM Consultanta GRATUITA in vederea alegerii celei mai bune variante, personalizata conform particularitatilor organizatiei dumneavoastra!

Role of a Security Guard

Diam volutpat risus enim purus dapibus amet cras ipsum non vehicula porttitor aliquam quam pulvinar senectus tortor tellus pellentesque fringilla.

Crowd Control

Facilisis donec tortor, egestas varius magna orci cras magna lobortis orci fermentum at id sit tellus semper elementum maecenas sit.

Powers of Arrest

Elit eu auctor amet eget aenean facilisis elit parturient urna, aliquam diam purus, sit fermentum eget sed nunc.

Patrol Techniques

Turpis enim in lorem lorem egestas feugiat cursus sodales platea nibh aliquam metus cras lacinia mi ultrices id ultrices donec.

Use of Force

Id nec eget vulputate in consectetur montes, enim odio lobortis nam fames tempus vitae, malesuada odio orci quisque.

First Aid

Facilisis ullamcorper faucibus eget vulputate velit ac diam maecenas cursus lobortis massa facilisis amet tellus aliquam.

Alege siguranta!

GGS Safe Solutions

Amet facilisis viverra sapien odio senectus et in nunc eget volutpat adipiscing