GGS Safe Solutions SRL

0 +
Ani Experienta
0 +
Clienti Multumiti
0
Agenti Paza
0 K+
Obiective Protejate

VIZIUNEA COMPANIEI

Viziunea GGS SAFE SOLUTIONS este de a fi compania de securitate cel mai bine pozitionata din punct de vedere al raportului serviciilor calitate – pret printr-o strategie complexa si flexibilitate cu scopul de a dezvolta si mentine relatii de parteneriat de lunga durata cu BENEFICIARII sai.

MISIUNEA COMPANIEI

Misiunea GGS SAFE SOLUTIONS este de a proteja integritatea valorilor si bunurilor BENEFICIARILOR sai prin solutii optime de securitate tehnica si umana, de a oferi locuri de munca stabile angajatilor sai cu posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes in domeniu si de a satisface cu profesionalism doleantele partenerilor sai.

GGS SAFE SOLUTIONS este o companie fondata in 2013 cu un capital privat integral romanesc si are ca si principal obiect de activitate furnizarea serviciilor integrate de securitate. Pregatiti pentru a dezvolta, perfectiona si personaliza fiecare colaborare printr-o comunicare eficienta si unraspuns rapid la nevoile clientilor; Garantam confidentialitatea datelor cu caracter personal ale tuturor clientilor.

CUM VA PUTEM AJUTA

Pentru a veni in sprijinul necesitatilor generale si specifice de securitate GGS SAFE SOLUTIONS va ofera urmatoarele servicii:

Recenzii

"Din cate stiu au sedii in toata tara si sunt foarte mari ca firma. Au contracte cu firme foarte mari din Romania."
Bolocan Ovidiu
Recenzie Google
"Operativitatea si profesionalismul dovedit de catre angajatii companiei de paza GGS SAFE SOLUTIONS in desfasurarea normala a evenimentelor, a creat sentimentul de siguranta atat pentru actorii participanti la filmari cat si al intregii echipe. Cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa rezolvam problemele aparute in cel mai scurt timp, de cele mai multe ori mai rapid decat conditiile contractuale.
Faptul ca ne-am orientat catre serviciile oferite de catre GGS SAFE SOLUTIONS s-a dovedit o alegere inspirata, pe aceasta cale transmitandu-va aprecierile noastre.
Ca urmare, recomandam cu multa caldura tuturor societatilor colaborarea cu GGS SAFE SOLUTIONS, fiind convinsi ca veti beneficia de prestari servicii care sa va satisfaca orice tip de exigenta."
Marketing Director
Bogdan Moncea - Castel Films
"BUTAN GAS ROMANIA a inceput colaborarea cu GGS SAFE SOLUTIONS in urma cu trei ani.
Colaboram impreuna la sediile si depozitele noastre situate in Bucuresti, Contesti (Targoviste), Osorhei (Ordea), Targu Mures, Navodari (Constanta), Onesti (Bacau), Lugoj, Pitesti, Ramnicu Sarat, Timosoara, Arad, Craiova, Targu Jiu, Brasov.
Pregatirea personalului si nivelul dotarilor acestei firme corespund standardelor in vigoare, ba mai mult, au pus la dispozitia noastra dispozitive de paza si protectie cu factor uman, dotate cu echipamente speciale de verificare patrula / confirmare interventie in timp real prin GPRS. In orice moment putem solicita rapoarte privind localizarea agentilor de securitate din obiectivele noastre.
Raspunsul la solicitarile noastre s-a facut cu promptitudine si cu profesionalism atat de catre agentii de securitate, cat si de catre departamentul tehnic al GGS SAFE SOLUTIONS. Au intervenit cu promptitudine in cazul unor evenimente cu potential de incendiu ridicat si au indepartat orice tentative de efractie.
Tinand cont de foarte buna colaborare pe care am avut-o pana in prezent, consideram ca serviciile prestate, promptitudinea si profesionalismul reprezentantilor companiei pot fi recomandate tuturor celor care isi doresc servicii de securitate de calitate."
Gabriel STOICESCU
Director General - Butan Gas

Partenerii Nostri:

Cartea noastra de vizita o reprezinta partenerii nostri carora le multumim pentru increderea acordata:

 

Certificari