Detectie si Alarmare Incendiu

Alegerea unui anumit sistem de detectie se face la inceputul fazei de proiectare a constructiei pe baza unor criterii normative si legislative ce au ca scop principal siguranta rezidentilor.
In cazul unei instalatii pentru alarmare la incendiu se va lua in considerare tipul de cladire, nivelul de risc la incendiu dar si temperatura incaperilor, posibiltatea emanatiilor de gaze nocive sanatatii, tipul de fum inclusiv elemente cu potential exploziv.
Acest serviciu intentioneaza sa reduca riscul de incendiu si explozie prin setarea unui standard de siguranta cu scopul de a proteja persoanele din interiorul sau din preajma cladirilor selectate. Datorita eficacitatii acestor sisteme se observa o modernizare si o raspandire accelerata pentru toate tipurile de cladiri si spatii comerciale.

Etapele instalarii unui sistem de detectie si alarmare la incendiu

Faza de proiectare este cea mai importanta in ceea ce priveste instalarea unui dipozitiv de alarmare la incendiu. Aceasta etapa trebuie elaborata in mod corespunzator pentru a elimina posibilatea aparitiei de alarme false sau detectarea incorecta a unei astfel situatii.

Standardul European EN54 se aplica sistemelor de alarmare si sesizare in cazul unui incendiu.

Este in sarcina persoanei responsabile de a se asigura ca firma contractoare sau cei ce instaleaza acest sistem detin competenta necesara instalarii unor asemenea dispozitive. Inginerul trebuie sa se asigure ca sistemul de alarmare este in concordanta cu specificatiile planului de proiectare.

Instalarea va fi executata doar de firme autorizate si pregatite in acest sens. Inginerul va avea responsabilitatea de a verifica detaliile planului planului de proiectare si se va asigura ca acesta sa coincida cu planul de executie.

Punerea in functiune a sistemului de detectie si alarmare reprezinta faza de lucru cu cea mai mare insemnatate. Persoana ce se ocupa de acest proces trebuie sa detina o experienta practica vasta pentru testarea fiecarui dispozitiv la difertie scenarii de eroare.

Daca sistemul nu va corespunde cu exigentele aplicate acestor dispozitive se vor executa re-testari pana cand va fi garantat pentru utilizare.

Sistemele pentru detectia si alarmarea la incendiu vor fi verificate regulat de catre o persoana autorizata. Orice astfel de sistem va trebui controlat cel putin la fiecare sase luni sau mai des in functie de locatie.
Solicitati ACUM o oferta de pret personalizata si veti beneficia de consultanta GRATUITA!

Sistemele de detectie si alarmare sunt conventionale si adresabile.

Componenta unui sistem de baza contine:

Avantajele instalatiilor de indicare a incendiilor:
Nisi magna elementum tristique in cursus feugiat montes, massa pellentesque id sagittis

Role of a Security Guard

Diam volutpat risus enim purus dapibus amet cras ipsum non vehicula porttitor aliquam quam pulvinar senectus tortor tellus pellentesque fringilla.

Crowd Control

Facilisis donec tortor, egestas varius magna orci cras magna lobortis orci fermentum at id sit tellus semper elementum maecenas sit.

Powers of Arrest

Elit eu auctor amet eget aenean facilisis elit parturient urna, aliquam diam purus, sit fermentum eget sed nunc.

Patrol Techniques

Turpis enim in lorem lorem egestas feugiat cursus sodales platea nibh aliquam metus cras lacinia mi ultrices id ultrices donec.

Use of Force

Id nec eget vulputate in consectetur montes, enim odio lobortis nam fames tempus vitae, malesuada odio orci quisque.

First Aid

Facilisis ullamcorper faucibus eget vulputate velit ac diam maecenas cursus lobortis massa facilisis amet tellus aliquam.

Alege siguranta!

GGS Safe Solutions

Amet facilisis viverra sapien odio senectus et in nunc eget volutpat adipiscing