Sisteme Automatizare

GGS vine in sprijinul dumneavoastra simplificand si imbunatatind accesul in curti, garaje, parcuri industriale etc. prin solutii simple si functionale pentru a spori confortul dumneavoastra. Toate sistemele de automatizare functioneaza silentios si prezinta un design modern si placut.
Va oferim cele mai recunoscute si mai bune sisteme de automatizare de pe piata internationala, produse de firme de prestigiu in domeniu.
Furnizam, instalam si asiguram mentenanta pentru:
- sisteme de automatizare pentru porti batante
- sisteme de automatizare pentru porti glisante
- sisteme de automatizare pentru usi de garaje sau industriale
- sisteme de automatizare pentru parcari, usi automate
- sisteme de automatizare pentru bariere si coloane retractabile

Solicitati ACUM o oferta de pret personalizata si veti beneficia de consultanta GRATUITA!

1. Sisteme de automatizare pentru PORTI CULISANTE

Acestea reprezinta protectia ideala in cazul unor intrari largi, intrari pozitionate in panta, sau in cazul in care nu exista spatii suficiente de manevra in interiorul proprietatii pentru deschiderea unei porti cu sistem batant.

Se instaleaza cu senzori de presiune pentru o maxima siguranta a manevrelor de inchidere/deschidere.

In functie de particularitatile portii (greutate, usurinta in culisare, eventuala panta in care lucreaza poarta), vom alege impreuna tipul sistemului de automatizare ideal pentru dumneavoastra.

2. Sisteme de automatizare pentru PORTI BATANTE

Acestea se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta. Deschiderea acestora se face, de obicei, pe interiorul proprietatii, de aceea necesita un anumit spatiu interior.
Pentru alegerea sistemului de automatizare ideal este necesara cunoasterea dimensiunilor, cunoasterea greutatii aproximative a portilor, robustetea ansamblului de coloana si este necesara evaluarea materialului din care este confectionata poarta, precum si suprafata portanta a foilor de poarta.

3. Sisteme de automatizare pentru USI DE GARAJ SECTIONALE

Usile de garaj sectionale se deschid vertical si raman sub tavan oferind astfel spatiu maxim pentru parcatul in interiorul si in fata garajului.
Acestea asigura o izolare termica deosebit de eficienta (2-4 cm grosime – gen panou sandwich, tabla otel galvanizat cu garnituri de etansare cu elasticitate remanenta, rezistente la intemperii, dispuse pe toate cele patru laturi ale usilor sectionale).
In corpul usilor de garaj se pot incastra, dupa preferinte, usa pietonala sau suprafete vitrate.
4. Sisteme de automatizare pentru USI DE GARAJ RULOU.
Usile de garaj rulou ajuta la crearea de mai mult spatiu in fata si in interiorul garajului permitand ca zona tavanului sa ramana libera. Aceste sisteme de automatizare ocupa o suprafata mica din tavanul garajului fiind ideale pentru garaje in care exista grinzi sau echipamente suspendate de tavan. Pornirile si opririle usii sunt line si silentioase.

5. Sisteme de automatizare pentru USI DE GARAJ BASCULANTE

Usile de garaj basculante sunt simple si robuste, intr-o mare varietate de culori si decoruri, fiind dotate cu brate parghii pentru o inchidere ermetica si o deschidere usoara.

6. Bariere automatizate

Furnizam si montam diverse tipuri de bariere automatizate pentru controlarea parcarilor private, publice si industriale. Bariera conceputa pentru scopuri industriale are lungimea de 4 sau 6 metri, poate fi construita cu brat normal sau cilindric, pentru inchiderea spatiilor industriale si parcarilor.
Instalatia este formata dintr-un element de actionare si un motor special de 24V, care e capabil sa functioneze timp de 24 de ore continuu. Bariera este dirijata de un sistem cu microprocesor, cu oprire si pornire lenta. Setarea poate fi rapida 3-6 sec.
Instalatiei i se poate conecta un sesizor inductiv, sistem de intrare cu cartela magnetica sau calculator care tine evidenta intrarilor si iesirilor.
Bariera este dotata cu sistem de control care functioneaza cu cheie in cazul panelor de curent, dar se poate alimenta si de la o sursa permanenta de curent. Barierele pot fi cumparate si cu carcasa inoxidabila. Bratele, se ridica automat in cazul ciocnirii cu un obstacol, pentru protejarea vehiculelor. Produsele pot functiona si cu telecomanda. Ele pot fi traditionale cu intrerupator dip-switch, sau cu sistem cu cod aleator, care sunt practic imposibil de spart din cauza variatiei mari de coduri, pentru ca un cod se foloseste doar o data.

Role of a Security Guard

Diam volutpat risus enim purus dapibus amet cras ipsum non vehicula porttitor aliquam quam pulvinar senectus tortor tellus pellentesque fringilla.

Crowd Control

Facilisis donec tortor, egestas varius magna orci cras magna lobortis orci fermentum at id sit tellus semper elementum maecenas sit.

Powers of Arrest

Elit eu auctor amet eget aenean facilisis elit parturient urna, aliquam diam purus, sit fermentum eget sed nunc.

Patrol Techniques

Turpis enim in lorem lorem egestas feugiat cursus sodales platea nibh aliquam metus cras lacinia mi ultrices id ultrices donec.

Use of Force

Id nec eget vulputate in consectetur montes, enim odio lobortis nam fames tempus vitae, malesuada odio orci quisque.

First Aid

Facilisis ullamcorper faucibus eget vulputate velit ac diam maecenas cursus lobortis massa facilisis amet tellus aliquam.

Alege siguranta!

GGS Safe Solutions

Amet facilisis viverra sapien odio senectus et in nunc eget volutpat adipiscing