Monitorizare si Interventie

GGS pune la dispoziţia BENEFICIARILOR un Dispecerat Central de Monitorizare funcţional 24 de ore din 24, 365 de zile pe an.

Dispeceratul Central de Monitorizare GGS este dotat atat cu echipament tehnic de dispecerizare si monitorizare de tip telefonic, IP, GPS si GPRS, cat si cu dispecerat de monitorizare video.


Semnalele provenite automat de la sistemele locale de detectie si avertizare (efractie, panica, sabotaj, incendiu, scurgeri de gaz, inundatii etc.) sau declansate manual prin sistemele de alarmare la “Hold-up” instalate la solicitarea si locatia dorita de catre BENEFICIAR, sunt preluate de comunicatorul IP, GPS sau GPRS, codificate digital si transmise instantaneu in dispecerat.

Semnalele provenite automat de la sistemele locale de detectie si avertizare (efractie, panica, sabotaj, incendiu, scurgeri de gaz, inundatii etc.) sau declansate manual prin sistemele de alarmare la “Hold-up” instalate la solicitarea si locatia dorita de catre BENEFICIAR, sunt preluate de comunicatorul IP, GPS sau GPRS, codificate digital si transmise instantaneu in dispecerat.
La solicitarea dispecerilor de serviciu, in cazul unor evenimente neprevazute, petrecute la amplasamentele BENEFICIARILOR, echipajele de intervenţie actioneaza in cel mai scurt timp pentru a limita prejudiciile si a elimina cauzele declansarii alarmelor.
Dispecerii coordoneaza si dirijeaza in permanenta echipajele de interventie GGS catre amplasamentele protejate, asigurind colaborarea eficienta a tuturor celor implicati in intreruperea situatiilor respective (reprezentanti din partea BENEFICIARILOR, pompieri, politie, ambulanta etc).
Ce cuprinde acest serviciu?
1. MONITORIZAREA sistemelor locale de detectie si avertizare, prin intermediul Dispeceratul Central de Monitorizare GGS dupa cum urmeaza:
Dispeceratul Central de Monitorizare GGS recepteaza aceste semnalele declansate automat sau manual prin actionarea de catre BENEFICIAR a butonului de panică („hold-up” = panica);
Dispecerii de serviciu interpreteaza semnalele in functie de tipul alarmei si mobilizeaza echipajele de intervenţie GGS si alte forte de interventie specializate, daca situatia din teren o impune (pompieri, poliţie, ambulanta etc.) cu scopul de a preveni, limita prejudiciile si elimina cauza declansarii semnalelor.
2. INTERVENTIA, in cazul receptarii semnalelor de alarma de la locatiiIe conectate la Dispeceratul Central de Monitorizare GGS, se face de catre Echipajele de interventie GGS in baza unui abonament lunar.

Conf. art. 36 (5) al Legii 333/2003, in situatiile in care „fortele proprii sunt depaşite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunţa unitatea de politie competenta, in vederea prinderii infractorilor si a cercetarii locului faptei. In celelalte cazuri, dupa prinderea infractorilor, acestia vor fi predaţi de indata unitaţilor de poltţie competente teritorial”.

Agenţii de interventie GGS sunt special selectionati, instruiti, antrenati si dotati din punct de vedere tactic si logistic cu urmatoarele: autoturisme, telefon mobil, tongfa, statie radio, lanterna, fluier, stingator de incendiu, spray cu gaz lacrimogen si mijloace individuale de protectie (casca de protectie din material kevlar, vesta antiglont, masca contra gazelor, etc.).

Cui se adreseaza?

Serviciul de MONITORIZARE si INTERVENTIE este destinat preponderent: – Sediilor de birouri;
– Magazinelor, localurilor;
 – Hotelurilor, pensiunilor;
 – Cabinetelor notariale, cabinetelor de contabilitate, cabinetelor de avocatura;
 – Sucursalelor bancare;
 – Institutiilor publice;
 – Unitaţilor scolare private sau publice;
 – Proprietaţilor private, apartamentelor şi vilelor, etc.
De ce sa alegeti GGS?

Conform art. 28 (1) al Legii 333/2003 „conducatorii unitaţilor care detin bunuri, valori si suporturi de stocare a documentelor, a datelor şi informaţiilor cu caracter secret de stat sunt obligati sa asigure paza, mijloacele mecano-fizice de protecţie şi sistemele de alarmare impotriva efractiei in locurile de pastrare, depozitare si manipulare a acestora, precum si în locurile unde se desfasoară activitaţi care au un asemenea caracter”.>
Art. 2 (2) al aceleiasi legi prevede ca „persoanele fizice pot apela pentru protectia personala la serviciile unor societati specializate de paza si protectie”.

Monitorizare Video

DISPECERATUL companiei GGS Safe Solutions este dotat atat cu echipament tehnic de dispecerizare si monitorizare de tip telefonic, IP, GPS si GPRS cat si cu dispecerat de monitorizare video.

Monitorizarea video presupune supravegherea 24ore/24ore (sau dupa un program stabilit de comun acord cu Beneficiarul a unui perimetru ce este protejat prin camere video.

Monitorizarea video este realizata de catre dispecerii GGS, care primesc imaginile in dispecerat in timp real prin sistemul specific de redare. Atributul principal al acestui serviciu consta in transmiterea semnalului video de la obiectivul protejat catre sistemul de receptie fiind discret si in acelasi timp deosebit de eficient, urmarindu-se eliminarea tuturor situatiilor care ar putea atrage prejudicii si neutralizarea punctelor vulnerabile de orice fel.

Semnalul transmis ajunge la:
Monitorizarea video cuprinde:
Alte servicii stabilite de comun acord cu Beneficiarul prin contract.
Solicitati ACUM o oferta de pret personalizata si veti beneficia de consultanta GRATUITA!

Role of a Security Guard

Diam volutpat risus enim purus dapibus amet cras ipsum non vehicula porttitor aliquam quam pulvinar senectus tortor tellus pellentesque fringilla.

Crowd Control

Facilisis donec tortor, egestas varius magna orci cras magna lobortis orci fermentum at id sit tellus semper elementum maecenas sit.

Powers of Arrest

Elit eu auctor amet eget aenean facilisis elit parturient urna, aliquam diam purus, sit fermentum eget sed nunc.

Patrol Techniques

Turpis enim in lorem lorem egestas feugiat cursus sodales platea nibh aliquam metus cras lacinia mi ultrices id ultrices donec.

Use of Force

Id nec eget vulputate in consectetur montes, enim odio lobortis nam fames tempus vitae, malesuada odio orci quisque.

First Aid

Facilisis ullamcorper faucibus eget vulputate velit ac diam maecenas cursus lobortis massa facilisis amet tellus aliquam.

Alege siguranta!

GGS Safe Solutions

Amet facilisis viverra sapien odio senectus et in nunc eget volutpat adipiscing